Membrány v oblečení PSí HUBÍK

Sym_Logo_4c_FINAL_180408.jpg - PSí Hubík

Náš výrobní závod v Tlumačově získal licenci od německého dodavatele SYMPATEXu  v roce 2004. Zástupci firmy k nám pravidelně přijíždí a dohlíží na správné zpracování produktů a tak je vám zákazníkům zaručen výrobek ve 100% kvalitě.  Co se týče typů membrán, membrána je v podstatě ta surovina, ten princip, který odvádí vlhkost od těla a nepropouští vodu dovnitř. Sama o sobě je v praxi nepoužitelná, ale právě dalším zpracováním této suroviny/membrány se dělí na typy membrán podle účelu použití, které se již různě označují. I Sympatex má několik typů membrán jako Gore-tex.

Hlavní rozdíl mezi Gore-texem a Sympatexem je, že každá membrána pracuje na úplně odlišném principu. Gore-tex funguje na základě mikrokanálků či mikropórů, které nepustí molekulu vody dovnitř přičemž páry potu ven odvedou.  Sympatex pracuje na základě chemické vazby a to tak, že molekuly v membráně vlhkost absorbují a vytláčí ji ven od těla. Je to zajímavý proces, který byl v Německu objeven vlastně náhodou během vývoje speciálních barev. Díky tomu před více než 20 lety vznikl úplně nový konkurenční typ membrány bez pórů, využívající zákonitosti chemické vazby.

Klobouk dolů před oběma objevy, protože v dnešní době outdoorových aktivit si už bez těchto funkčních materiálů nedokážeme život vůbec představit.

Membránu Sympatex najdete aktuálně v těchto modelech od PSí:

pánská bunda PULA, pánské kalhoty LIM, dámská bunda FLOW LADY, dámské kalhoty LIZ LADY, dámská bunda PANTERA LADY, BARB LADY, ELEMENT LADY, dámské kalhoty ORCHID LADY, pánská bunda SPIRIT

Zpracování membrány ve výrobním závodu

Textilní produkci vyrábíme stejně jako kožené kombinézy v České republice, proto vám můžeme nabídnout i službu šití na míru v případě, že nejste konfekční typ. Jen správná velikost vás v případě nehody ochrání a v neposlední řadě vám bude při jízdě komfortní.

Významnou službou, kterou pro zákazníky zajišťujeme je poprodejní servis oprav, když si motooblečení pádem částečně poškodíte, tak vám ho opravíme do původního stavu. Zajistíme i klasickou posezónní údržbu čištění a následné impregnace.

Kvalitou výrobku a následně zajištěným servisem po prodeji, vám výrazně zvyšujeme životnost oděvu.

Kontrola výroby ing. Liborem Hubíkem, zakladatelem značky PSí HUBÍK