Jak sladit pár na motorce?

3112_02.jpg - PSí Hubík
Kombinézy s individuálními designy potkáváme stále častěji, ale design laděný k motorce a zároveň v páru? S tím se úplně běžně nesetkáme, ale přesto je tato varianta stále žádanější. Stejně tak tomu bylo také u manželů Uhlířových. 
Zadání těchto dvou kombinéz bylo originálnější: "Chceme sladit k motorce MV Agusta. Chceme, aby bylo vidět, že patříme k sobě, ale zároveň nechceme mít naprosto identické kombinézy."
 
Návrh pro Uhlířovy zpracovala Kateřina Kršková, odborný prodejce PSí v Tlumačově. Musela se poprat s rozdíly střihů pánské a dámské kombinézy. 
 
Jak se Katka s tímto nelehkým úkolem vypořádala? Co na výsledek říkají manželé Uhlířovi? A jak vypadá kompletní výsledek v akci? O tom všem je tento rozhovor s Jiřím Uhlířem. 


Jak dlouho spolu jezdíte na motorce? 
Jiří: Cca 11 let. Pozn.: Seznámili jsme se na inzerát v ČMN :-). Asi po tří týdenní známosti jsme spolu jeli na první dovolenou na motorce (14dní Chorvatsko-2000km). No a potom jsem si ji tedy vzal :-). Ale až za další měsíc :-)!!
 

Kde a kdy vás napadlo sladit motooblečení k motorce a zároveň do páru? 
Jiří: Doma v okamžiku kdy jsem koupil motorku a manželka neměla v čem jezdit ;-)
 
Proč jste se rozhodli pro PSí kombinézy?
Jiří: No to je jednoduché. A vy snad znáte lepší značku? A navíc jsem měl velmi dobré zkušenosti už se svou první kombinézou od PSí.
 
Kdo vymýšlel/vytvářel výsledný design návrhů? (Barevné kombinace, detaily, loga atd.)
Jiří: Já, team Psí a hlavně můj kamarád Kuba. Ten měl poslední slovo!
 
Proč nejsou obě kombinézy úplně identické? 
Jiří: Klasický manželský boj :-D. Mně se červená líbila a manželce ne. Tak to všechno vzniklo. Nebojte se stát si za svým a výsledek přijde sám ;-).
 


Jak se v tomto motooblečení cítíte? 
Jiří: Výborně
 
Absolvovali jste už nějakou delší cestu ve svých nových kombinézách? 
Jiří: Ano. Asi před dvěma týdny Rakousko cca 2000km. Pozn.: Jenom já, manželka kombinézu mezitím testovala v obyváku na „gauči“ !
 
Jaké jsou reakce okolí, když vás vidí takto sladěné i s motorkou?
Jiří: Snad dobré. Když kolem někoho projíždíte, tak Vám to nikdo nestihne říct :-). Až budeme mít více zpětných vazeb (kladných), tak dáme vědět.
 
Nějaké doporučení závěrem pro další motopáry, které třeba zrovna uvažují jestli do toho jít?
Jiří: Ano. Rozhodně nevymýšlet blbosti, nesnažit se ušetřit za každou cenu a obrátit se na osvědčeného, špičkového výrobce! Buďte si jisti, že PSí je ideální partner, kde nic neriskujete. Můžete jenom získat! Přístup, servis, ochota, zájem, zkušenosti, atd., atd., vše na nejvyšší úrovni!