Jak vznikají originální designy pro zákazníky PSí?

Bláňa2.png - PSí Hubík
Na výrobních prodejnách najdete kompletní PSí kolekci, ze které si vybere snad každý. Nicméně filozofií PSí je zákazníkům maximálně zpříjemňovat chvíle na dvou kolech. Kromě bezpečnosti a pohodlí, může být pro některé zákazníky důležitá jedinečnost a osobitost. Žijeme v době, kdy na motorkách jezdí stále více lidí a není úplně jednoduché se "v davu" odlišit. Nemusíte být exhibicionisti v běžném životě, ale na motorce chcete být prostě sví. 

Jak vznikají příběhy absolutních originálů v PSí? Vyzpovídali jsme Adama Hubíka, prodejce v PSí - Plzeň, který nedávno navrhl originální design pro Blanku Slavíkovou alias "PANÍ SRŠŇOVOU".

Adame, která múza Tě políbila a přivedla ke vzniku jedinečné kombinézy pro Blanku? 
 
Adam: První inspirací bylo samozřejmě Blančino zadání, ve kterém měla vybrané barvy a chtěla zakomponovat vzor zebry. Protože zebrovanou kombinézu jsme už dříve dělali, chtěl jsem vytvořit něco originálnějšího. Nakonec jsem použil kombinaci potisku a termolisu, aby motiv plynule navazoval z kůže na kevlarovou streč. Kombinéza vychází ze střihu TRINITY, kde jsem vyměnil barvy a dodal grafiku ve stylu zebry.
 
Jak dlouho trvalo designování této kombinézy? 
Adam: Ten proces trval zhruba dvě hodiny i s celým zpracováním objednávky. Nemáme čas, ztrácet čas.. :-D A hlavně, když má zákazník jasno, stejně jako Blanka, jde to fakt rychle.
 
Víme, jak vypadala tato kombinéza ve vizualizaci, ale výsledek vypadá vždycky živěji. Jak jsi s výsledkem spokojený? 
Adam: Samozřejmě návrh v Corelu není tak pěkný, jako živý výsledek, protože jde "jen" o grafiku v počítači (2D), ale s výsledkem jsem velice spokojený. Věřím, že tento design výsledného výrobku bude mít kladné ohlasy a nadchne nejen Blančino okolí stejně jako mě! :-D
 
Máš do budoucna v plánu pokračovat v dalších individuálních designech víc, nebo si myslíš, že originální designy budou žádány jen výjimečně?  
Adam: O individuální design je stále větší zájem a díky tomu, že znám naše výrobní technologie je tato práce zároveň zábavou. Ve firmě mám na starosti taky sekci volnočasového oblečení, které zároveň designuji.
 
Co na novou kombinézu říká hrdá majitelka "PANÍ SRŠŇOVÁ", jsme se ptali po prvním testování. Zajímaly nás pocity, reakce.. no prostě všechno! :-) 
 
Jaká byla původní představa a zadání pro Adama Hubíka k designu této kombinézy? 
Blanka: Vzhledem k tomu, že moje starší kombinéza od vás je černá a bez perforace, tak byla představa jasná…. Světlé barvy, perforace a nějaký potisk. A když už jsem se rozhodla pro ty světlé barvičky, neodolala jsem a chtěla něco výstřednějšího a vtipnýho. Nechala jsem se inspirovat závodníma kombinézama a Adam mě pomohl doladit design přímo na prodejně.
 
Víme, že design je 100% originál. Co říkáš na výsledek?
Blanka: Výsledek překonal moje očekávání a pokaždý, když se podívám na svoji novou kůži, neubráním se úsměvu! Jsem z ní nadšená! :-)
 
Jak se v této kombi cítíš? 
Blanka: Měla jsem možnost ji vyzkoušet na okruhu Yas Marina a sedne mi jako zadek na hrnec! Po dlouhém zimním období jsem z toho měla trochu strach, jestli se do ní vlezu :-D První dvacetiminutovka na okruhu byla sice trošku „stažená“ :-), ale stačilo se trochu zpotit a kombinéza se okamžitě poddala! 
  
Viděli jsme, že kombi byla testována v Abu Dhabí v noci. Jaké byly reakce od dalších jezdců na trati? (Přehlédnout Tě určitě nešlo :-))
Blanka: Při vzpomínce na reakce ostatních se musím fakt smát! :-D Zaujal je i můj vtipnej nápis na zadku, který prý podle mojí drahé polovičky, vystihuje moji povahu :-D Všem se moc líbila, fotili si ji a vyptávali se odkud je pořízená. Na trati jsem byla rozhodně nepřehlédnutelná a i když jsem ve všedním životě nerada středem pozornosti, na trati i na silnici je rozhodně lepší být dobře vidět! 
No a na těch fotkách to taky vypadá o dost líp než černá ! 
  
 
Co bys vzkázala do PSí a dalším zájemcům o takto originální kombinézy?  
Blanka: Shrnutí je jednoznačné! Obrovské díky patří PSÍ za kvalitní, výjimečné, nejlepší, nejúžasnější no prostě top kombinézy, které dělají. Jejich práce a nadšení si vážím a vidím, že umí dohromady skloubit nádherný design a hlavně funkčnost a bezpečnost, který jsou na jednostopých ořích důležitý!  No a vám ostatním zájemcům? Nebojte se barviček, potisků a originálního designu, který je nejenom hezký, ale budete nepřehlédnutelní na silnici i okruhu a to je bezpečnější! No prostě, investice do kvality vám zachrání vaši vlastní kůži :-) Team PSÍ jsou profíci, kteří vám rádi poradí! 
  
Závěrem bychom chtěli Blance i Adamovi poděkovat za krásný rozhovor. Blance přejeme mnoho šťastných kilometrů v sedle a poslušného "SRŠNĚ"! :-D 

Video z "prvního testování" nové kombinézy: