PSí 2016: NOVÉ TECHNOLOGIE A INOVACE

2828_02.jpg - PSí Hubík

Neustále pracujeme na tom, aby vaše jízda na motocyklu v motooblečení PSí byla vždy pohodlná a bezpečná zároveň.
Modelová řada pro sezonu 2016 přináší hned několik inovativních prvků.

HLADKÝ PAS znamená pro dvoudílné kombinézy vyřešení zbytečného vrstvení  dílů a švů v místě spojení bundy a kalhot .

Co to vlastně je? Zjednodušeně to lze popsat jako bundu „bez pásku”.  Jak jsme toho docílili? Nevšíváme samostatný pásek, ukončení bundy se „ohýbá”, vynecháme přepínací pásek přes zip.  Na kalhotách v rozkroku  jsme změnili  TVAR DÍLŮ, aby se omezily švy. Díky tomu se kombinéza  v místě pasu při předklonu na motocyklu  stala více pohodlnou. PRUŽNÁ ČÁST na bundě u spojovacího zipu má funkci regulace délky kombinézy dle pozice motorkáře. Na motorce se délka zkracuje a ve stoji  vám dovolí se narovnat. Esteticky se tyto změny projeví samozřejmě i v celkovém vyznění designu kombinézy. Bunda hezky navazuje na kalhoty. Jedná se o princip 2v1 = „jednodílná v dvoudílném provedení”

Další novinkou je komfortní 3D PODŠÍVKA na zádech s kapsou na už vložený chránič zad. Materiálové složení a zpracování podšívky odvádí pot a vaše záda zůstanou téměř v suchu.

Svrchní materiál PSí kombinézy je motorkářská hovězí useň ve speciální High Solid úpravě nebo klokaní useň. Usně nám dodává renomovaný italský zpracovatel kůží. O vlastnostech a rozdílech mezi materiály si přečtěte více zde BLOG PSí/Materiály

Díky novým technologiím ve výrobě motooblečení PSí  přinášíme vám, našim zákazníkům, VYSOKÝ KOMFORT a zároveň ESTETICKÝ PRODUKT. Už 25 let.